Servicii

Vă oferim multe servicii incitante care vă vor lăsa cu un zâmbet strălucitor și alb pe față!

Profilaxie

Profilaxia dentara are rolul de a preveni aparitia unor afectiuni dentare si a preintampina complicatiile in cazul unor afectiuni deja existente.

Odontologie

Odontologia se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea leziunilor carioase ale dintilor.

Endodontie

Endodontia (tratamentul canalelor radiculare) se ocupa de prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor pulpei dentare.

Protetica

Protetica dentara contribuie la refacerea morfologica si functionala a aparatului dento-maxilar prin realizarea de lucrari protetice fixe (coroane dentare, punti) sau mobile (proteze mobile partiale sau totale).

Chirurgie

Tratamentele de chirurgie orala se realizeaza in cazurile in care este necesara salvarea sau indepartarea dintilor afectati de complicatii severe ale unor afectiuni dentare si in pregatirea terenului favorabil unor refaceri protetice sau insertiei unor implanturi.

Parodontologie

Boala parodontala este o afectiune cronica de natura infectioasa ce afecteaza gingia si tesuturile de sustinere a dintelui, cauzata de flora microbiana din cavitatea bucala.

Implantologie

Implantul dentar este constituit dintr-un dispozitiv sub forma unui surub plasat prin tehnici chirurgicale la nivelul osului maxilar sau mandibular si care inlocuieste radacina unui dinte natural lipsa.

S.C. DJONNI DENT SRL
Jud Dambovita Oras Titu Str.I.C.Vissarion ,Bloc 7 A, Scara B, Ap 18 Parter

stomatologietitu@gmail.com
Tel: 0775 204 355

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Cu pauza intre 13:00 – 14:00

Sambata: Inchis

Duminica: Inchis